Thursday, May 19, 2016

Cumințenia Pământului


   Românii sunt chemați să susțină prin donații cumpărarea de către statul român a lucrării „Cumințenia Pământului”, lucrare realizată de sculptorul Constantin Brâncuși în anul 1907. Aceasta este informația pe care o cunoaște toată lumea. Așa cum se știe, ideea de a apela la donațiile poporului român pentru proiecte culturale, nu este nouă.

Wednesday, May 18, 2016

Munții Făgăduinței


                                                                sursa foto: nasul.tv/ Camil Patrascu
    
   Ai fost vreodată în Rai? Dacă nu, ai posibilitatea să călătorești ACUM prin intermediul Ochilor unor artiști de la compania britanică „Fourth Dimension”. Aceștia împreună cu doi români au realizat un fantastic videoclip cu imagini de poveste, peisaje de vis cu munții noștri Stră-Vechi, adevărate creații ale Divinității, un adevărat Rai în Munții Făgăraș, adus în fața ochilor noștri, pentru a ne desfăta și totodată a ne aduce aminte că aceștia sunt Moștenirea pe care am primit-o de la Stră-Moșii

Tuesday, May 17, 2016

„Prison Break” din nou pe ecrane


 Anul 2015 este unul valoros pentru producțiile străine care au filmat în Maroc.  Printre acestea se numără și serialele de televiziune cu cheltuieli fabuloase de ordinul a câteva zeci de milioane de euro
.
   Sudul Marocului este cautat pentru locațiile sale excepționale cu peisaje naturale, clădiri tradiționale, cu

Sunday, May 15, 2016

Acum HARTA FERMELOR din Romania și online



   Ada și Mădălina, inițiatoarele PlatFerma, au pornit de la idea că fermierii romani au nevoie de un spațiu online în care să se poată întâlni, discuta despre propriile problemele, un spațiu în care să-și poată împărtăși experiența și nu în ultimul rând un spațiu în care cumpărătorul să poată alege produse proaspete de la ferme biologice, să-și poată achiziționa alimente proaspete direct de la producători, să

Manchester United nu mai joacă împotriva lui Bournemouth!


A police bomb disposal unit is seen outside Old Trafford stadium after today's final match of the season 
between Manchester United and AFC Bournemouth, May 15, 2016 in Manches

   La ora 15.00, ora locală meciul din Premier League nu mai are loc. Manchester United nu mai joacă împotriva lui Bournemouth. Stadionul Manchester United's Old Trafford Stadium”  este evacuat în totalitate de către Armata Britanică în urma unui apel prin în care se făcea cunoscută existența unui pachet suspect în incinta stadionului.

   Specialiștii geniști au efectuat o detonare controlată a acestui pachet după ce toți fanii aflați pe

Red Hot Chili Peppers nu cântă astă seară!

Erika Goldring/Getty Images Entertainment

   Sâmbătă, Red Hot Chili Peppers au fost nevoiți să anuleze concertul de la KROQ Weenie Roast din Irvine, California. Cu puțin înainte de începerea concertului, Anthony Kiedis a acuzat dureri puternice de stomac. A fost preluat de o echipă de medici și transportat de urgeță la cel mai apropiat spital.

   Artiștii au ieșit pe scena de la Irvine Meadows Amphitheatre și au vorbit mulțimii. Smith, Flea și

Friday, May 13, 2016

DORUL, la nivel Internațional

Formația, iniţiatoare a acestei idei, îi provoacă pe fani, prieteni, internauți să folosească pe Facebook „#ZiuaDorului“ pentru a-și exprima sentimentele și emoțiile FOTO Facebook


   Cuvântul DOR este unic, românesc și profund, nu poate fi tradus în nici o limbă de pe Planetă. Cu toate acestea poate deveni o sărbătoare Internațională.
   Etimologia cuvântului DOR este DURERE. Durerea pe care o simți atunci când Omul iubit nu este lângă tine, durerea pe care o experimentezi în absența cuiva drag. Este esența unei emoții care in limba noastră românească este exprimată într-un singur cuvânt DOR. În orice limbă ai încerca să

Altă campanie de publicitate - alt scandal: Calvin Klein


Klara Kristin in an ad from Calvin Klein's 'Erotica' campaign.
screenshot from Twitter


   Actrița daneză Klara Kristin este protagonista campaniei publicitare  a noii colectii de lenjerie de corp semnată Calvin Klein. Imaginea “de sub fustă” a stârnit indignare în întreaga societate media.        Deși criticii spun că și de data aceasta s-a mers prea departe, pentru că nu este prima campanie de acest fel, s-au folosit imagini “fără perdea”.

   De fapt nu știu de ce atâta tevatură pentru astfel de subiecte când știm cu toții că acest gen de publicitate, vinde. Doar categoria de campanii incitante,  care apelează la memoria vizuală a celor

Wednesday, May 11, 2016

"Actul criminal" în Texas




   La o conferință de presă Robert Elder, agentul special responsabil al Biroului de alcool, tutun, arme de foc și Explozivi (ATF), a declarat: "Acest foc a fost un act criminal".

Cât de „gratuite” sunt serviciile de la Google?




   Atunci când navighezi pe internet te bucuri de publicitatea acelor produse care te interesează. Te-ai întrebat cum face Google acest lucru?

Jucătorii de la Leicester și inelul Regal




   Jucătorii de la Leicester marchează câștigarea titlului din Premier League, cu un inel estimat la £225,000.


   Află mai multe la
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/leicester-players-eyeing-special-225000-7945482




Simona Halep eliminată la turneul de la Roma



   Simona și-a adjudecat setul doi la scorul de 4-3. După pauză, rusoaica Daria Gavrilova s-a mobilizat și a realizat un joc mai bun.

evoMAG, reduceri speciale de aniversare



   La aniversarea de 11 ani de existență,  Compania SC Evolution Prest Systems SRL, cu brandul evoMag sărbătorește cu prețuri reduse de până la 75%.  Reducerile sunt mai mari decat de Black Friday din 2015.

Lansare la apă pe Bega


   Primul vaporas din cele cinci, de pe Bega, destinat transportului în comun, lansat astăzi 11 mai 2016. Prețul unui bilet 1 leu începând din 1 iunie. Numele acestui prim vaporaș este Decebal.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1175920845774468.1073741829.738057819560775&type=1&l=52594aaea0




Tuesday, May 10, 2016

Dunkin' Donuts versus Krispy Kreme



   În luna Martie, Krispy Kreme a declarat că pentru anul 2017  și-a propus deschiderea a 140 de noi magazine la nivel internațional. Pentru piața internă probabil că se vor mai adaugă încă 30 de  magazine noi.

   Promite că își va diversifica și cealaltă gamă de produse.

Când te aștepți mai puțin...


   Actrița Kaley Cuoco din minunatul ei rol Penny în serialul "The Big Bang Theory,"  declară că nu se aștepta ca dupa episodul pilot, serialul să aibă un asemenea succes. Îsă bucuria care se citeste pe chipul ei se datorează în cea mai mare măsură  finalizării divoțului dupa 21 de luni de casatorie.

   De acum o noua viață și o nouă dragoste alaturi de iubitul ei Ryan Sweeting.


Marginalizat după 348 de meciuri!



   De ce să zbieri la Colton Sceviour?

   Este adevărat că, după intrare, cei trei jucători: Travis Moen și Valeri Nichushkin și Brett Ritchie au ajutat Stars să câștige, dar se pare că nu au avut același impact pe care l-ar fi avut Sceviour pe gheață.

Scandalul, Meghan Trainor și “talia de viespe”



   Cântareața pop Meghan Trainor afișază în ultimul ei video lansat Luni, "Me Too"  o talie de invidiat. Cu ajutorul tehnologiei  se poate realiza orice. De aici și Scandalul. Talia ei nu este cea reală. De ce să îi păcălească pe proprii fani când aceștia o iubesc așa cu Este?

Regală



   Astăzi la Palatul Peleș de la Sinaia , Seară Regală.  Pentru prima dată dupa 1947, se sărbătorește Ziua Regalității”. 



În curând Pokemon Soare și Pokemon Lună


   Marea lansare a Companiei Nintendo va ave loc în 18 Noiembrie, dată la care își vor face apariția Pokemon Soare și Pokemon Lună.

   Astfel  vor fi depășite limitele jocurilor grafice cu un debut și anume 3DS.


Rock festival in the California Desert

   Festivalul rock din deșertul Californiei se apropie. În luna Octombrie din 7 până în 9 și din 14 până în 16, la Empire Polo Club în Indio,  îi va avea invitați pe Rolling Stones, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters și The Who.

   De Luni se pun în vânzare biletele pentru acest festival iar detaliile le găsești la www.deserttrip.com







Monday, May 9, 2016

Transit of Mercury - The most important cosmic event in 2016


   Abia în 2019 vom mai fi martori unui asemenea eveniment astronomic. Planeta Mercur, copilul Sistemului Solar și cea mai rapidă Planetă a Familiei Solare, traversează discul solar.